08-05-2020

Dé oplossing voor busvervoer in coronatijd

Samen met Isfordink bedrijfswageninrichting uit Olst hebben wij een oplossing gevonden. Lees snel verder!
img

Samen met Isfordink Bedrijfswageninrichting uit Olst hebben wij gezocht naar een passende en professionele oplossing voor het 1,5 meter probleem in de touringcars. Isfordink dat gespecialiseerd is in het inrichten van bedrijfswagens, heeft hier samen met ons een oplossing voor gevonden.

Oplossing

Hoogwaardige polycarbonaat schermen tussen de stoelen zorgen ervoor dat busreizigers veilig kunnen zitten. Het is een degelijke en professionele oplossing om toch te kunnen reizen tijdens de coronatijd. Reizigers kunnen plaatsnemen op de buitenste stoel aan de raamkant. Je hebt dan 1,5 meter afstand tussen jou en de persoon die aan de andere kant van het gangpad zit. Omdat je geen 1,5 meter afstand hebt tussen de persoon voor en achter je zitten er polycarbonaat schermen. In de omgebouwde touringcar passen nu 24 personen.

Veilig

Veiligheid staat bij TCR Voorop. Daarom hebben wij gekozen voor polycarbonaat, dat in tegenstelling tot plexiglas niet scheurt of versplintert. De afgeronde rand zorgt ervoor dat je je niet kunt snijden aan de schermen. Daarnaast zijn de schermen anderhalve stoel breed, zodat het middenpad, en de nooduitgangen vrij zijn.

Dagje rondtoeren

Reisjes voor kleine groepen, een dagje uit voor ouderen in een verpleeghuis die al maanden thuis zitten die wellicht niet weten wat er allemaal in de buitenwereld gebeurt.

Video

RTVOost is langs geweest om als eerste de schermen te bekijken. Kijk hier de video.


Meer informatie over deze touringcar of deze touringcar huren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Terug naar alle berichten