05-08-2020

Veilig reizen

Veilig reizen met een touringcar, wat kan en mag?
img
Reizen per touringcar, het mag en kan weer! Mensen een fijne reis bezorgen, dat is wat we het liefst doen. Het RIVM heeft hier wel een aantal regels aan verbonden. Lees hieronder wat kan en mag.


TCR Tours heeft in de Corona-tijd een goede oplossing geboden om met professionele schermen tussen de zitplaatsen veilig te kunnen reizen. Sinds 1 juli deze zomer zijn de richtlijnen versoepeld en kunnen we weer doen wat we graag willen doen, onze gasten een fijne reis bieden. In een touringcar mogen alle zitplaatsen weer bezet zijn, vooralsnog moet elke passagier vanaf 13 jaar tijdens het vervoer wel een mondkapje dragen.

Veilig

Bij TCR Tours staat veiligheid en comfort voorop. We houden ons aan de Covid-19 richtlijnen van het RIVM. De touringcars worden na elke rit grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Daarnaast is elk voertuig voorzien van desinfectiemiddel. De verplichte mondkapjes kunnen wij ook voor je verzorgen. Meer informatie over reizen in de touringcar? Klik dan hier.


Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor het samenstellen van een leuke reis of wil je een touringcar huren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Terug naar alle berichten